Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jaký parní hrnec je dobrý, na co se při koupi zaměřit - jaké hlídat parametry. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji za rady
Pro začátek,kolik jste ochotni za něj zaplatit?
Tady je pár hrnců na rozjezd: megaobchod.cz/...
doplněno 16.11.09 22:52:
Parní hrnec zn. Tefal vlastníme už asi rok. Jsou 2-poschoďové a 3-poschoďové. Mám 3-poschoďový a k tomu je ještě miska na přípravu rýže. Tenkrát stál okolo 1800.- Kč. Připravujeme v tom hlavně brambory a zeleninu. Rýži jsem připravoval jen jednou a moc jsem nebyl spokojený s konzistencí. V čem je hrnec výborný? Hlavně v tom, že zelenina zůstává barevná a že v ní zůstávájí vitamíny. Brambory jsou podle mě chuťově stéjné, zeleninu nevím - tu nežeru (jsem na řízky), tu konzumuje paní domu. Tak že z mé strany jsou to vyhozené peníze, ze strany manželky jíme zdravě. Rada na závěr. Pokud si jej budete kupovat stačí vám 2-poschoďový, 3 patro nevyužijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.