Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký parní hrnec?

Od: alajan* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, jaký parní hrnec je dobrý, na co se při koupi zaměřit - jaké hlídat parametry. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x
Mě oslovil tentoGalerie (5)TEFAL VS 400136Vložit recenziZeptat seTefal - 2000 W - 8 lTEFAL VS 400136 Vám nabízí internetový obchod itek.cz za výhodnou cenu. Široký výběr produktů značky Tefal. TEFAL VS 400136 je aktuálně skladem a může být u Vás do dvou dní...více »Určitě byh neupřednostňovala plastový varem se mohou uvolňovat ftaláty škodlivé pro ledviny a imunitní systém.doplněno 16.11.09 21:15:Když vydržíte za chvíli je zde papene s námětem:D.
raadek*
Asi bych vam doporucil zkusit neco uvarit v pare v normalnim hrnci, protoze jsou to vlastne varene potraviny. Pokud vam a vasi rodine budou takto upravena jidla chutnat, klidne si ho kupte, ale podle me je to jeden z nespocetnych a prechodnych modnich trendu, ktere vetsinou konci po jiste dobe odlozene mezi dalsimi nepouzivanymi modnimi vystrelky. Jestli mate opravdovy zajem vygooglujte si: Test parnich hrncu. R.
papene*

Pro začátek,kolik jste ochotni za něj zaplatit?

Tady je pár hrnců na rozjezd: megaobchod.cz/...

doplněno 16.11.09 22:52:

cenyzbozi.cz/...

diskuse.dama.cz/...

potravinova-alergie.info/...

toni*
hodnocení

0x

Parní hrnec zn. Tefal vlastníme už asi rok. Jsou 2-poschoďové a 3-poschoďové. Mám 3-poschoďový a k tomu je ještě miska na přípravu rýže. Tenkrát stál okolo 1800.- Kč. Připravujeme v tom hlavně brambory a zeleninu. Rýži jsem připravoval jen jednou a moc jsem nebyl spokojený s konzistencí. V čem je hrnec výborný? Hlavně v tom, že zelenina zůstává barevná a že v ní zůstávájí vitamíny. Brambory jsou podle mě chuťově stéjné, zeleninu nevím - tu nežeru (jsem na řízky), tu konzumuje paní domu. Tak že z mé strany jsou to vyhozené peníze, ze strany manželky jíme zdravě. Rada na závěr. Pokud si jej budete kupovat stačí vám 2-poschoďový, 3 patro nevyužijete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]