Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neroztočí se buben

Od: janadlouha odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám dotaz vypadl mi doma proud, po zapnutí jsem zapla pračku ukázalo se mi na displeji kde program skončil tak jí spustím ale buben se neotočí jenom vrčí. Zkusila jsem jí restartovat, displej funguje, vypustí vodu, napustí vodu při zapnutí celého programu od začátku, ale buben se neotočí. Poradíte mi prosím co s tím? Hezký den Jana. Mám Gorenje WE60S3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Opravář? Jestli vyhodila proud pračka tak možná bude i na recyklaci.Nevím jak jste zručná ale můžete demontovat zadní kryt a mrknout aspoň na klínový řemen

sollik*
hodnocení

0x

Jde ručně bubnem točit?

olinl
hodnocení

0x
Jak uvádí chlapi přede mnou-zkusit otočit bubnem-pokud jsou při otáčení slyšet uhlíky(náročnější na poslech)+brzdí motor přes klínový řemen, potom je to dobré znamení a pravděpodobně bude něco s elektronikou. Chce to ale zkouknout uhlíky, jsou častou příčinou zastavení pračky. Pokud si sami netroufáte, zkuste šikovného známého nebo "servisáka" praček.

hodnocení

0x

Ten prúd,mohla vyhodiť práve tá práčka.Zavolať servis.

hodnocení

0x
To vypadá že odešel motor pračky

janadlouha
hodnocení

Všem děkuju za odpověď, na řemen jsme koukali je tam kde má být akorát když to spustím tak vzadu něco jiskří takže už jsem psala servisákovi. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]