Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ručně otevřít křídlovou bránu s pohonem

Od: neposeda odpovědí: 9 změna:

Dnes, po výpadku dodávky el.energie mě zůstalo auto zavřené v pasti garáže, kdy mě nešla otevřít vjezdová brána od garáže a já nemohl odjet do práce.Nemáte s tímto pohonem někdo zkušenosti, jak vyřadit pohon na fotografii tak, abych mohl otevřít bránu manuálně? Bývalý majitel mi k tomu nic nepředal.

Jak ručně otevřít křídlovou bránu s pohonem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Není nahoře pod tím deklíkem ruční otvírání. Bývá na to klička, kterou se to odjistí.

neposeda

Je tam takový trojúhelníkový čudlík

neposeda

Pořídil jsem foto trojúhelníkového čudlíku.Nevím, jestli by trojúhelníková klička problém vyřešila, nevím kdo je výrobce toho mechanismu,není to nikde uvedeno, že bych jej vyhledal

Jak ručně otevřít křídlovou bránu s pohonem #2
Neni to tento klíč? kovopolotovary.cz/...

hodnocení

2x
Z návodu:
Otevírejte pouze s vypnutým motorem:
1) zvedněte dvířka;
2) zasuňte klíč a otočte jím, což ihned otevře dveře;
3) rukou zatlačte nebo zatáhněte za křídlo brány.
Pro znovu zavření křídla brány jen znovu zasuňte klíč a otočte jím

matesj
hodnocení

0x
Systém lze jistě zálohovat baterií nebo měničem...
výtka
Upozornění od sys milancukrar 25. 10. 2018 05:56:07
jak vyřadit pohon na fotografii tak...toto je otázka, nikoliv na náhradní zdroj.

neposeda
hodnocení

0x

Jj, to bude ono a dokonce v eshopu.Dobrá rada, díky

hodnocení

0x

Každá brána musí jít otevřít bez elektřiny. Viz mechanismus pod kratkou.

hodnocení

0x

Odblokuje se tím trojhranem a křídlo jde otevřít rukou. Po připojení elektřiny opět otočte kličkou zpět, při zavřeném stavu vrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]