Nejste přihlášen/a.
Potřebuji radu,jak jsem již zminoval o nahození vnitřní zdi,která je suchá a je z opuky,co udělat předstěnu .CHtěl bych tam dát skd ale nechce se mi tam dávat železné profily co tam dát dřevené late misto žel.profilů?Je možno a nebude to praskat,řikají ,když tam dám střešní latě ,že budou pracovat.Prosím poradte nějaký postup.SKYPE:soumenman.
děkuji za odpověd,vážně ta opuka ve zdi je suchá ,místnost je asi 1 m nad terénem.Opravdu mohu udělat rošt pod sádrokarton třeba ze střešních latí,místo cd profilů,řikají že to bude pracovat a sádrové spoje budou praskat.
není mi zřejmé jak by měl sádrokarton v místnosti pracovat . .? když uvažuji, že se teplota pohybuje v malém rozmezí od nějakých cca 17ti do 28stupňů. To zas nenítak moc, aby to praskalo. Běžná podkroví jsou více namáhané a vesměs nepraskají.
no prý ty latě budou pracovat a spoje sádrokartonu budou praskat,na železnych profilach se to prý nestane,tak se raději ptám ,zda mohu sádrokarton uchytit na dřevené latě.
nebude pracovat, nebude praskat, páč SDK praskne pokud uděláte něco špatně.
SDK je možno montovat na dřevo
v hobby marketu sem viděl mooooc pěkný systém tzv obkladový deskový panel. Jedná se o tenkou překližku velice zdařilou na povrchu s dezénem dřeva, ale může být i bílý. Když se bojíte sádrokartonu zkuste to. Pohledově je to velmi pěkné. Imituje to dřevitý obklad. Spojuje se to na perodrážku a fixuje myslím na dřevěné laťky. Uvažovali jsme o tom do pokoje na srovnání dosti zvlněné panelové zdi. ceskykutil.cz/.... (Doufám, že si to zaslouží palec nahoru)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.