Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běžná napařovací žehlička X ruční napařovačka

Od: ivcas odpovědí: 2 změna:

Ahoj, předem se omlouvám, že tu zakládám jedno téma za druhým, ale vyhovuje mi rychlost, s jakou tady získám odpovědi, za což mimochodem taky děkuju...

Chceme pořídit napařovací žehličku, z internetu jsme vyčetli, že je dobré mít 1500 W příkon, 20-40g páry za minutu a v těchto parametrech jsme našli nějaké základní ruční napařovací žehličky okolo 700-1000 kč. Pak jsme si ale všimli, že běžné žehličky s možností vertikálního napařování mají ještě lepší parametry a dají se sehnat už za 300 korun. Je to nějaký tahák peněz nebo ty běžné nejsou identické s těmi malými příručními?

Žehlíme maximálně párkrát do roka, když musí přítel vytáhnout svoje sako a jednu ze dvou košil.

Přikládám obrázky příruční napařovačky a běžné žehličky s vertikálním napařováním.

Běžná napařovací žehlička X ruční napařovačka
Běžná napařovací žehlička X ruční napařovačka #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych volil minimálně 2 kW, klidně bych bral tuto z Lídlu.

ivcas
hodnocení

Velmi děkuji za odpověď, technickým specifikacím nerozumím, tak přeposílám příteli, ale mně se vzhledově líbí : ))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]