Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ke vstupu do domu používáme všichni v činžáku čip. Nafotila jsem ho na fotce, obyčejný,přiloží se,dveře se odblokují. Potřebuji udělat od čipu kopii, tedy ještě jeden, pro manžela, ale technik z správy budovy je 14 dní nemocen. Poradili mi, ať si nechám čip udělat kopii někde v copycentru a přinesu jim potom účtenku, aby věděli že byl vystaven ještě jeden. Čipy se dají vyrobit v copycentru? Vůbec tomu nerozumím a sekretářka na správě budovy mi nedokázala říct technicky nic bližšího, ani mi poradit kam mám přesně jít. Rozumí tomu někdo prosím? Děkuji
Poptejte toho, kdo má toto na starosti, bude mít čip MASTER, pomocí kterého "přidá" další čip pro manžela do paměti čtečky vašeho zámku...jednoduše řečeno, každý čip má svůj nezaměnitelný kód a ten je třeba zaregistrovat do čtečky zámku..dá se to řešit i složitěji a to pomocí PC a programu (a znalosti hesla pro přístup na danou čtečku; po připojení PC na čtečku)
Nejjednodušším řešením je čip MASTER a přidání (zaregistrování) dalšího čipu, případně dalších čipů...čtečky fungují na dvou různých kmitočtech, nevím, který typ máte...ví to ten, kdo montoval, případně, kdo má čtečku na starosti...obraťte se na něj...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.