Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz. V pátek mi instalovali nová okna. Můj dotaz je na usazení. Jestli to do budoucna nemůže něco udělat, když je tam taková vrstva těch podložek.Děkuji za odpovědi.
Nějak mi uniká proč neudělali to okno o těch pár cm větší, ale jinak s tím nic nebude...je to nestandardní, ale správně..tu mezeru na parapetu bych dolepil extrudovaným polystyrenem...zateplí se to a vyrovná...jediná nevýhoda je, že parapet bude potom na omak pružný a nebude tak pevný a studený jak když ho přilepí na beton
Okna jsou po stranách kotvena turbošrouby a dole,jak je vidět,jsoui podložky.Takže po zednickém zapravení - začištění nic vidět nebude.Pod oknem bude parapet,osobně bych vzal polystyren a pod desku parapetu bych jej nalepil.Parapet bude zasunut pod okno,takže by polystyrenová deska šla s ním.
JABRAKA
Počet podložek určuje velikost stavebního otvoru. Pokud je holt díra větší, tak se to musí řešit takto. Nečekal bych jiné problémy, než ty, které jsou vlastní plastovým oknům.
Spodní otvor je větší,protože se tam musí nasadit parapetní deska.Proto se pak část pěny odřízne.Zvenčí to bude stejný problém.Ty desky mají různou tloušťku,proto se to udělá na míru až nakonec.
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.