Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi radiátory

Od: ajvn® odpovědí: 9 změna:

Potřebuji co nejrychleji koupit deskové radiátory ( jen 2 kusy) a bohužel v blízkém okolí nikde nemají Korada Radik za rozumnou cenu. Náhodou jsem zabrousil na stránky OBI a tam objevil jejich nabídku. Ale nejsem schopen zjistit, jak jsou na tom tato tělesa s kvalitou: obi.cz/... . Nespálím se, když je vezmu místo Radiků?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Naposledy jsem Korada kupoval tady...Z OBI neznám...technické údaje zde

hodnocení

Díky, tuto firmu jsem nějak na netu přehlédl, cenu mají OK a jsou i v rozumné vzdálenosti. Raději bych také Koráda, ale dávat o 40% víc než je běžné na netu jsem opravdu nechtěl. A potřebuji je co nejrychleji, proto si pro ně chci zajet.

Po koradech jsou jeste ok purmo

hodnocení

0x

počkal bych a vzal koráda nemáte jistotu z jakého jsou plechu a jak jsou kvalitně lakovány osobně bych nebral

vilik*
hodnocení

0x
Všechny radiátory mimo žebříku v koupelně máme z Korada. Jediný žebřík se po deseti letech loupe. Na druhou stranu je jediný ve vlhku a taky myslím tenkrát stál polovinu ceny.
Výměna je jednoduchá, takže pokud opravdu musíte z finančních důvodů koupit tyto, nejspíš moc neproděláte.
Co topenář, jakou on nabízí cenu?
hodnocení

To není o tom, že bych neměl na dražší, jen opravdu nevidím důvod dávat o 40% víc za stejný výrobek, než je běžné . A topenář bohužel bere od firmy, která je sice s celorepublikovou působností, ale prodává za doporučenou cenu Korada, takže i se slevou topenáře je to mazec.A hlavně je potřebuji hned,protože nemůžem topit.

olinl
hodnocení

0x
Raději bych koupil ověřený výrobek, věci z OBI jsou někdy na hraně použitelnosti a výdrže (ne všechno) a prozatím bych topil/zavlažil přes víkend nějakým elektrickým topidlem. Většinou doma tyhle přístroje jsou. V pondělí zajet pro vyhlédnutý typ radiátoru.

hodnocení

0x

Jsou to opravdu odborníci*zed*Píší tam, že se jedná o radiátor a on je to spíše konvektor. Ale nebál bych se ho koupit, je to všechno jeden čert*palec*Já jsem koupil podobný v Hornbachu a stál něco přes 1500 Kč. Zeptejte se tam, jsou levnější než OBI.

budete tak laskav a napíšete mi, jaký je praktický rozdíl mezi konvektorem a radiátorem a proč je označení "radiátor" pro produkt v odkazu špatné?

I samotné Korado má v popisu "Nástěnné konvektory KORAWALL jsou běžné nástěnné radiátory..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]