Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tavna pistol

Od: ldldl odpovědí: 9 změna:
Zdravím poradi někdo tavnou pistol nějakou dobrou nějakou levnější?nejlépe na silne tyčinky 13mm

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Těch je na trhu tolik a stojí tak málo, že je úplně jedno jakou koupíš.

Tak s tím bych určitě nesouhlasil. Koupil jsem levnou a tavenina z ní teče neustále a během lepení přijdu o polovinu tyčky a nic neslepím. Teď právě mám ten samý problém. Určitě si vyberu nějako lepší a značkovou. Stojí to za to.

Tak to je spíš problém toho materiálu, než pistole.

dejv111*

Takovou levnou malou, co vytíká, mám také. Je nutné ji správně dokovat, nejlépe zavěšením a hlavně vždy po použití trochu povytáhnout tyčinku, pak Vám nebude vytíkat. Zkuste to.

dejv111*
hodnocení

1x

Mívají pravidelně v akcích v Lidlu a mají ji i v lidl shopu. 3 roky záruka, tyčinky o průměru 11 mm, není co řešit. :)

lidus*

Máme dvě v akci z Lídlu, u nás tvoří hodně vnučka a ta je spokojená.

hahanaj*
hodnocení

0x

Mám od vietnamců i s tav. tyčkami a je dobrá - bez problémů se s ní pracuje.Možná záleží na jaký kus narazíte.Mám tedy na slabší tyčky ,ale mají i na ty silnější.

hodnocení

0x

Viděla jsem ji v papírnictví za pár peněz.

hodnocení

0x

U Lidla mají i aku, ale na slaší tyčinky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]