Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nátěr na pergolu

Od: kaja* odpovědí: 3 změna:
Zdravim, pročítal jsem diskuse, ale moc moudrý z toho nejsem. Čím natřít venkovní pergolu?
- tenkovrstvá lazura
- olejova lazura
- mořidlo
Tak nějak se přikláním k tenkovrstve lazure, ale zas chci co nejdelší životnost a co olejová lazura, ta by nebyla lepší?
A ještě mě zajímá jestli lesk, hedvábný lesk nebo mat?
Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kolega z práce, co se zabývá výrobou a montáží pergol, doporučuje Remmers. Jsou prý trochu dražší, ale vydrží prý neskutečně. Nemají s těmito nátěry žádné problémy.

Jinak co se týče lesku nebo matu, to záleží čistě na Vašem vkusu a na tom, co se více hodí do vašeho prostředí. Těžko radit.

hodnocení

0x

Nevnucuji vám to, ale já mám na pergole Luxol Palisandr. Luxol, ne Luxonol.

hodnocení

0x

Od truhláře máme pergolu s nátěrem Dulux. Tenkovrstvá matná lazura. Má s tím dobrou zkušenost, takže jsme o tom nepřemýšleli. Navíc je zastřešená, takže nebude tolik namáhaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]