Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aku vrtačku

Od: sdsd odpovědí: 9 změna:

Zdravím jakou aku vrtačku? Cena do 2000 Kč !

Váhám mezi:

akusroubovaky.heureka.cz/...

cz.hecht.cz/...

Kterou poradíte a proč? nebo někdo poradí uplně jinou? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ujasněte si jestli budete používat ten příklep a jestli ne, tak kupte tuhle: lidl-shop.cz/...
Ma bezuhlikový motor, velkou výdrž, sílu atd...

re4zon
hodnocení

1x
Z vlastni zkusenosti doporucim maktec (hobby rada makity) a lidl. Prvni mam pet let a porad pracuje jak nova, cena cca 2700. Lidl za pulku ceny ale s jednou baterii, mam ji rok a funkcnost stejna.

hodnocení

0x

koukej na utahovací moment ,jinak tam moc rozdíl není,spís bych sel do něčeho lepšího značkového,v připade nouze lidl parkside,

sdsd
hodnocení

0x
Tady je to jak s i***tama fakt... Pisu do 2000Kc a vy radite za 2500 a vis coz mi moc neomůte a je to k ničemu ze kazdy nema na to dat vic a vic. Diky za rady
sollik*

Pán bude asi trochu nerváček, že? *smich*

Tak si kupte tuhle lidl-shop.cz/... a přestaňte tu nadávat všem co Vám chtějí poradit ;)

asd1

Chce opici a nemá na ní.. Tak si pořiď ruční kolovrátek, ten bude stát pár babek, ušetříš za elektriku a vydrží "furt" na rozdíl od baterky s životností v řádu let...

krtek66

tak si nekupuj žádnou...kdyby ti tu někdo nabízel za 5000,- tak bych pochopil, že je mimo rozpočet...ale mezi 2000,- a 2500,- tak to jsi asi na palici..kor když ti nabízí lepší výrobek za minimální příplatek...a jestli nemáš 500,- navíc tak nekupuj nic a kup si sadu šroubováků*zed*

sejny*
hodnocení

0x

Já mám tuto a jsem naprosto spokojený - sílu má, je rychle nabitá, cena minimální, jednoduchá výměna mezi vrtáním a šrroubováním. Jedinou nevýhodou je pouze jedna baterka:

lidl-shop.cz/...

hodnocení

0x
Na bazoš.cz jsem našel starou Metabo. 500,-. Pak jsem si nechal repasovat Aku 1250,-. Síly to má dost i po letech. Kupujte funkční profi na bazarech. Nebo si za pár set půjčíte, půjčoven je dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]