Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala fungovat el.trouba-proč?

Od: horal* odpovědí: 4 změna:

Vlastním kombinovaný sporák Mora KS957MW. Závada-nelze spustit el.troubu. Kontrolka nastavení teploty přestala svítit a nelze nastavit žádný program pro činnost el. trouby.Trouba je osazená elektronickou minutkou.Zkuste poradit jak tzroubu zprovoznit nebo příčinu nefunkčnosti trouby, Děkuji

doplněno 15.10.18 16:32:

Je možné popsat toto zapojení? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Nevypadl vám proud? Mně když vypadne proud, musím nejdřív nastavit hodiny a pak to teprve funguje

dam®
hodnocení

2x
Většinou odejde ona " minutka", elektrikář ji umí obejít aby trouba fungovala v obyčejném režimu bez časování.

slavek*
hodnocení

0x

Pokud je v záruce, tak volat servis.

hodnocení

0x

Také mám troubu jako hahanaj. A dokonce to mám napsané i v návodu užívání. Pokud není nastaven čas, třeba po výpadku proudu, tak musím znova nastavit. Jinak trouba nefunguje. Ale není to Mora, ale Beko. Ale není vyloučeno, že to to tak mají i jiné značky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]