Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradí mi někdo s problémem? Když přijdu do koupelny, mám tam hrozný puch, a zdá se mi, že se line do celého bytu. Zápach vychází z místa, které jsem vyfotila. Tuším, že ta plastová trubka (odvětrání?), je dole naprasklá, ale cca metr obezděná. Nevím, jestli zavolat instalatéra, nebo někoho od vodo-topo? Také mě napadlo ten prostor kolem trubky něčím vyplnit, přes který by zápach neprostupoval? Během dvou let chci koupelnu rekonstruovat, ale ten zápach mi opravdu vadí.
Budu vděčná za jakoukoliv radu a pomoc. Děkuji!
Zápach přichází z místa kde je asi prasklá trubka odvětrání. Tak to budeš muset tu praskliunu nějak zalepit, aby se tudy zápach do koupelny nedostával.
Můžeš na trubku dát nějakou bandáž z gumového pásu (nebo třeba duši z autopneumatiky) a tu nahoře a dole přitáhnout stahovacími pásky.
Můžeš místo odmasit a pomocí nějaké spachtle tam na tu prasklinu vmáčkneš silikon nebo jiný přilnavý materiál.
Pokud se k prasklině nedostaneš, tak budeš muset zbourat to obezdění trubek a řešit to pak. To už tam bude víc místa a lepší přístup.
A zavolej si na radu někoho ze sousedů nebo nějakého domíácího kutila z rodiny. Třeba je na místě napadne vhodnější řešení.
Vidim tam plynovy uzaver. V prvom rade vylucte, ze to nie je unik plynu. Ak mate plynovy sporak, tak si skalibrujte nos s jeho pomocou a znovu to ocuchajte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.