Nejste přihlášen/a.
před cca 45 lety jsme měli stůl: byla to jen stolová deska a KOVOVÁ KONSTRUKCE nohou = o tu mi jde -viz obrázek.
(Tehdy mi vadilo že neměl žádné šuplíky ani poličky, ale teprve dnes nám došlo jak byl SUPER, jenže už ho nemáme. )
FUNKCE = šlo ho zasunout z boku pod/nad postel.
Ty nohy byly jakoby z ohnuté trubky -jak bývalo lešení pro zedníky.
Deska se dá dodělat jakokoliv, ale hlavně ty nohy potřebujeme.
Prolezl jsem bazoš a našel tyto stolky:
nabytek.bazos.cz/...
nabytek.bazos.cz/...
nabytek.bazos.cz/...
nabytek.bazos.cz/...
Nemáte někde poblíž sběrnu, že by vás tam nenechali porozhlédnout?
Tak myslím že je to běžné vybavení v nemocnicích , alespoň v Náchodě na ortopedii (výměna kyčle) jsem jej v loni viděl .
Asi bude tedy snad ke koupi v těchto potřebách nemocničních , a pokud by jste si jej chtěl vyrobit sám tak to nebude přece složité pokud je kde to udělat.Pár trubek neb jeklů , kolečka a deska naklápěcí.
děkuji, jde však i o tu jednoduchost + pevnost + velikost desky prac.plochy.
Samo že se STOLOVÉ PODNOŽE dají sehnat i jiné složitější,
a také i vyrobyt když to někdo umí.
Ale najít právě tento jednoduchý jako je ten dotaz s obrázkem... doufám že někdo bude mít štěstí a třeba ho objeví/ si vzpomene že ho viděl doma na půdě, nebo někde v bazaru či ve šrotu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.