Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha-podél nebo kolmo?

Od: kentoja odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Chci položit laminátovou plovoucí podlahu na chodbu. Podél jedné strany je zeď a podél druhé strany je prázdno (schodiště) Chodba je široká pouze 80 cm.

Můj dotaz položit podlahu vodorovně (podél zdi) nebo napříč?

Jedná se hlavně o stabilitu. To že spotřebuju při příčné pokládce spoustu desek je mi jedno. Mám toho moc a tak to pokládám kam se dá.

Děkuji předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

1x

Pokládejte po délce ( předpokládám, že tam není okno ) z důvodů optických klamů nerovnosti. Pokud by tam bylookno, pokládejte kolmo k oknu.

camelot*

Tak kdyby Vam zbylo, hlasim se prvni, dekuji Camelot ;)

tomashynek
hodnocení

0x

Určitě podél,bude to vypadat věrohodněji...Zaleží jaký bude dopad světla od okna ke vstupním dveřím nebo vstupní části.Pokud toho máte moc,napište mi značku podlahy + cenu.koupím

kentoja
hodnocení

0x

No jak jsem psal. Chci hlavně vědět jestli je to technický problém nebo jen estetický.

Chtěl jsem to dát z krátkých desek na příč hlavně proto, že by byl bezbariérový (bez prahových lišt)

Skončil jsem v pokoji a chci navázat na tu chodbu (bez prahu) což vychází kolmo.

hodnocení

0x

natáhněte na levé straně provázek, zjistěto rovnost podle stěny VLEVO, odtud začněte po délce chodby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]