Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na www najít koupi: křeslo, postel

Od: dom® odpovědí: 15 změna:

jak na www najít ke koupi: Křesla a jinou šířku Postele:

Křesla se nenašla vůbec,
a
postel jen ta co je na obrázku : 160 x 205 cm = trojice se liší jen cenou matrace.
Bylo by ale potřeba najít tuto postel o rozměru 180 x 205 cm.
Za rady a TIPy předem děkujeme.

doplněno 10.10.18 15:35:

Upřesňuji:

"Za rady a TIPy předem děkujeme." = KONKRÉTNÍ www ODKAZ na KONKRÉTNÍ KUS ;)

(Rada ať si to vygooglíme, nebo ikea.cz apod. ...to není rada.)

Jak na www najít koupi: křeslo, postel

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nešlo by ten dotaz nějak upřesnit? Já se v tom nějak ztrácím.
Chceš pohovku jako je na obrázku, žádnou jinou, jen v jiných rozměrech?
A křesla by měla vypadat přibližně jak?
dom®
hodnocení

ano jen v jiných rozměrech = 180 x 205 (současně 160 x 205)

křesla jsou od pohledu stejná (jen užší)

hodnocení

0x

Postel o rozměrech 180x205cm bude asi problém; pokud bude stačit 180x200, pak zkuste tady, další , a ještě... tady dokonce 180x205; a pokud by byly vhodnější ještě delší, pak třeba tato...to vše asi během pěti minut; křesla podobně...nevím, o jaká křesla vám jde, tak alespoň naznačte, co vlastně chcete koupit...

Jsou i další, sice trošku rozměrnější, 180x215cm, ale nekup to...za tu cenu a do snad městského bytu...máte zde skoro všechno konkrétní odkazy...až na ta křesla

dom®
hodnocení

ten dizajn a za 35.000 Kč je to ale jiná liga ;) než IKEA

dom®
hodnocení

díky za Vašich 5 minut, my už na tom trávíme 4.den. Ale ten obrázek je přece k tomu textu ne náhodně ...;)

Poptejte výrobce, aby vám zhotovil postel podle vašeho přání, jiná možnost asi není ;velmi pochybuji, že stejný výrobek vyrábí více výrobců. Většinou to je tak, že jeden výrobek vyrábí jedna firma a prodává se pod různými názvy

dom®
hodnocení

Nikoliv jakákoliv křesla a pohovky, ale přesně: TENTO TYP který je na obrázku. Prodává se pod několika názvy dle typu i dle barvy -tedy je neuvádím všechna _na obrázku jsou 3 názvy.

Ale já tam nevidím žádnou postel, pouze pohovky...a o křeslech se z otázky nedá vyvodit vůbec nic, alespoň já tam nic nevidím...

dom®
hodnocení

postel či pohovka, to je zde myšleno totéž.

a tato stejně vyypadající křesla existují, ale najít je ke koupi = to je to nač se zde ptám o radu.

Předem díky.

podivat
hodnocení

0x

Zde nové křeslo seriozne.cz/...

dom®
hodnocení

Děkuji, tohle bylo cca nejblíž, aspoň se člověk dověděl o novém inzertním servru.

IKEA Rozkládací křeslo PS MURBO

03.10.2016 15:10 |Jihočeský kraj |Prachatice

Nutné osobní předání.

dom®
hodnocení

Resumé:

ty bílý POHOVKY (postele) z obrázku se prostě v šíři 180cm nenašly, nejdou tedy nijak objednat. Křesla totéž.

...Zatím tedy děkuji všem za čas i tu námahu hledat. Já už to hledám 6. den a vím co to je když mám ještě i pomalej počítač.

Nově:

Měly kovové rámy - tedy ráda bych místo toho našla i jakékoliv jiný typ:

KOVOVÝ ROZKLÁDACÍ RÁM postel-pohovka , ani nutně nemusí mít kolečka, (matrace nepotřebuji najít, ty jsou všeude v nabídce). Snad se mi podaří ten inzerát sem dát. Nebo mi ještě někdo tu pomůže.

Zatím máme toto z Ikea: FYRESDAL Pohovka se 2 matracemi, černá.

Je však k dostání i jiný typ a jiná barva?

Jak na www najít koupi: křeslo, postel #2

hs*
hodnocení

0x
Dobrý den. Tím, jak do textu skáče reklama (na postele), tak je pro někoho obtížné rozlišit, které obrázky jste sem dali Vy a co je již ona reklama. Ale pobavila mě ta "starožitná"postel za 35 tisíc.
Nehledáte nahodou rozkládací pohovky Ikea Beddinge? Ty jsou s kovovým rámem (bez koleček) a dřevěnými lamelami, délka by souhlasila.
Pak byla řada Ikea Melda - jednopostel s černým kovovým ozdobnými "ohraničením"- což je podobné jednomu z Vámi vložených obrázků.
Co se týče křesla s kolečky (Ikea Murbo), tak to Ikea už nenabízí, jinak by ho prezentovali na webu.
Stran toho "křesla"možná kouknout na nějaký futon? např. (zde tedy červený, jistě najdete bílý) nejfuton.cz/...
Co se týče rozkládacích subtilních pohovek jiných výrobců, tak bude problém, že ceny Ikea jsou poněkud nízké oproti těm, kteří nechrlí desetitisíce kusů. Nicméně koukněte i na (dánského) výrobce INNOVATION (pohovky pro každodenní spaní; vyskytovali se na těch veletrzích o bydlení, koukám, že je prodává i xxxLutz nebo Alax) a možná taky kouknout na pohovky (taky dánský výrobce) zn. KARUP.
Ukázky:
m.xxxlutz.cz/...
m.xxxlutz.cz/...
křeslo rozložitelné m.xxxlutz.cz/...
bonami.cz/...
Jnak to, že Ikea často obměňuje sortiment mi také nevyhovuje, potřebuji jeden konkrétní stolek co kdysi prodávali (ke gauči, větší kulatý se 2 plochami nad sebou) a Ikea ho již nevyrábí a prohlédla jsem za poslední 3 roky i haldy jiných výrobců a nic (taky jsem pár kusů vygooglila slavnostně na švédském webu Ikea, ale z českého mi napsali, že eshopy nejsou provázány)...nevadil by mi ani v provedení bělený dub, ale pořád to není ono :-/
doplněno 12.10.18 00:12: Jak jste vložili obrázky a je tam to označení IKEA PS - "Ikea PS neboli Ikea Post Scriptum je od roku 1995 nepravidelně uváděná designérská kolekce zaměřená více na design, avšak stále cenově dostupná a určená pro široké masy lidí"(z designmag) - tyto výrobky je potřeba koupit hned, protože se další roky již nedělají. Pátrala jsem totiž po knihovně Ikea PS Nybbygge a už nikdy později taky nebyla, než v r.2009.
dom®
hodnocení

Děkuji, Vaše odpověď mi nejvíc pomohla i objasnila co a jak. Navíc máme stejné zkušenosti (vč.: volala jsem do Ikea již 4x, vždy jiná telefonistka a trošku jiné info). Děkuji velmi. D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]