Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s firmou poptávej.cz

Od: athenaise* odpovědí: 13 změna:

Zdravím diskutéry, prosím, rádi bychom si na poptávej zadali řemeslníka na předělání jádra v bytě. Máte někdo s touto "firmou" zkušenosti? Dá se tam sehnat opravdu dobrý řemeslník a nebo je to jako ostatní vyhledávače/registry nej řemeslníků? Díky A.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moje zkušenosti je už letitá, takže asi nevypovídající, ale mám čerstvou na nejremeslnici.nejzona.cz, což je to samé v bledě. Zkušenost? První nabídka 43tis, druhá 25tis a ve finále jsem si sám jinde našel "dražší" firmu za 10tis. :-D

Ale může to fungovat. Záleží jak je nabídka atraktivní a kdo má zrovna čas. Zrovna stavební práce teď frčí, takže je málo volných firem. Osobně bych se raději pídil po známých (klidně i na poradte) po referencích.

athenaise*
hodnocení

*palec* díky. Myslela jsem si to, že internet je v tomhle fakt na nic.

miroslavm
hodnocení

1x
Pozor na tu firmu. Dohodila me podvodniky. Udavala hodnoceni 100procent a moje hodnoceni nezverejnila. Dala od vseho ruce pryc. Musel jsem si nalest jinou firmu co to dala do kupy a ukradene penize me nikdo nevratil.

jenovefa
hodnocení

1x
Potvrzuji, že i portál poptavej.cz je podvodný jako všechny další. Jak se zde již píše, nejlepší jsou vlastní kontakty a pro šikovného řemeslníka je v této době práce všude dost i bez vyhozených 6k, jako se to nyní povedlo mně. Zakoupené kredity nevrací, přestože se s poptávajícím nemohu spojit a nadále spolupracovat (ani telefonicky, ani přes mail, nijak, možná dokonce dotyční nikoho neshánějí a jsou to vymyšlené profily ze strany poptavej.cz). Vrácení kreditů podmíněno ukončením poptávky, která ovšem nemusí být ukončena několik let, jak mi právě sdělila jejich operátorka, jejich garanci ověřených uživatelů nevěřím, už jsem si mezitím stačila dohledat, že se to děje oboustranně. Reklamovat nelze. Podvodný systém.
karelzeman
Na firmu Poptavej.cz opravdu velky pozor. Podvodnici jako z učebnice. Tahaj z Vas penize a nezískáte jedinou zakazku. Vlastni zkušenost velmi špatna, prostě klasický podvodníci, od tehle firmy ruce pryč. K.Z.

lukasve
hodnocení

1x

Zakázky neověřují, posílají emaily s "aktuálními zakázkami" - po kliknutí a utracení kreditu se od zadavetel dozvíte, že už má dávno poptávku ukončenou. Na infolince jsou arogantní, slovíčkaří, nikdy nevyhoví požadavkům. Narazíte-li na aktuální zakázku, můžete si být jisti, že se jedná o člověka, který by chtěl provést práci zadarmo, nebo ani neví, jestli vlastně nějakou práci poptává. Celá akce s poptavej.cz jsou vyhozené peníze, totálně k ničemu.

lenkam*

Musím říct, že jsem překvapená z Vaší negativní zkušenosti. Využívám je druhým rokem a zatím naštěstí jen pozitivní zkušenost.

karell*
hodnocení

0x
Dobrý den, naprosto šílenej podvod toto. Normální řemeslník kterej chce makat a umí to, nebo firma tam nemůže být. Každej z toho musí okamžitě odejít tak jako my. Jako firma reaguju na poptávku a ani se nedostanu k nacenění díla pro velký zàjem. Jako osoba si zadám tu stejnou poptávku na které reaguji a neozve se mi nikdo nebo jeden člověk. Reagoval jsem tak 20x a jednou jsem se dostal k zakázce a ten člověk dostal tak jako já nabídku od jedné firmy. Dohromady mám 4 zkušenosti jako poptávající a vždy nikdo nebo jedna firma a mám 20x zkušenost jako reagujicí firma na stejnou poptávku jako kterou jsem poptával a vždy si vyberou jinou firmu třeba levnější přitom neznaj mojí cenu nebo zruší schůzku že si vybrali jinou firmu a zapomene že jsme spolu mluvili před hodinou nebo nezvedaj telefon. Kdo u tohoto portálu zůstane? Koho tam chcete najít?

makk
hodnocení

0x

Já mám zkušenost s "nejremeslnici.cz" a to dost tristní. Ani ne tak cena, ale kvalita hrůza. Dobrého řemeslníka seženete jen přes známé, kterým něco dělal a to ještě budete mít problém ho ukecat, protože bude říkat, že nemá čas. Ti, co dělají dobře obvykle nikde žádnou reklamu nemají, protože ji ani nepotřebují. Mají práce nad hlavu i bez reklamy. A až nastoupí distančně vyučení řemeslníci, bude ještě hůř.

hodnocení

0x

Povím to z jiného soudku. Zákazník mi vždy říká, že mě bude doporučovat a toho se nejvíc bojím. Takže moje odpověď je vždy stejná: "Jenom to ne. Nevím kamdřív skočit.". Takže se přidávám k radám - schánějte po známích, co maji prověřené řemeslníky, ale počítejte s tím, že si trochu počkáte.

ivona
hodnocení

0x

Již nikdy rádoby řemeslníky přes portál poptávej.Varuju lidi!Přihlásí se banda podvodníků a kvalita-hrůza,peníze hrůza ještě větší!

ondrav
hodnocení

0x
Zaplatil jsem si poptávky ve snaze najít nějaký výdělek. Ve výsledku jsem zjistil že v poptávkách vlastně nic není. Že bych si musel zaplatit kreditové poptávky. Již nikdy více.
tatarec

A co sis koupil? já mám normálně klasické kreditové poptávky a nic víc a normálně se s lidma domlouvám... Asi záleží co přesně máš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]