Nejste přihlášen/a.
Zdravím diskutéry, prosím, rádi bychom si na poptávej zadali řemeslníka na předělání jádra v bytě. Máte někdo s touto "firmou" zkušenosti? Dá se tam sehnat opravdu dobrý řemeslník a nebo je to jako ostatní vyhledávače/registry nej řemeslníků? Díky A.
Moje zkušenosti je už letitá, takže asi nevypovídající, ale mám čerstvou na nejremeslnici.nejzona.cz, což je to samé v bledě. Zkušenost? První nabídka 43tis, druhá 25tis a ve finále jsem si sám jinde našel "dražší" firmu za 10tis.
Ale může to fungovat. Záleží jak je nabídka atraktivní a kdo má zrovna čas. Zrovna stavební práce teď frčí, takže je málo volných firem. Osobně bych se raději pídil po známých (klidně i na poradte) po referencích.
Zakázky neověřují, posílají emaily s "aktuálními zakázkami" - po kliknutí a utracení kreditu se od zadavetel dozvíte, že už má dávno poptávku ukončenou. Na infolince jsou arogantní, slovíčkaří, nikdy nevyhoví požadavkům. Narazíte-li na aktuální zakázku, můžete si být jisti, že se jedná o člověka, který by chtěl provést práci zadarmo, nebo ani neví, jestli vlastně nějakou práci poptává. Celá akce s poptavej.cz jsou vyhozené peníze, totálně k ničemu.
Já mám zkušenost s "nejremeslnici.cz" a to dost tristní. Ani ne tak cena, ale kvalita hrůza. Dobrého řemeslníka seženete jen přes známé, kterým něco dělal a to ještě budete mít problém ho ukecat, protože bude říkat, že nemá čas. Ti, co dělají dobře obvykle nikde žádnou reklamu nemají, protože ji ani nepotřebují. Mají práce nad hlavu i bez reklamy. A až nastoupí distančně vyučení řemeslníci, bude ještě hůř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.