Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení jistícího relé

Od: slavek* odpovědí: 5 změna:

Hodlám ke stykači a proudovému relé zapojit ještě jistící relé kontroly účiníku.

Naskicnul jsem původní a navrhované zapojení. ( snad to navrhované je trochu čitelné ).

Mám tyto otázky:

1 - je jedno jestli to relé zapojím paralelně nebo sériově k proudovému relé?

2 - zaráží mě,že v katalogovém listu je vše zapojeno na jedné straně ( přívod i odvod ) a ne na jedné straně přívod a na druhé straně odvod - k čemu tam potom slouží ta druhá strana svorek?

3 - Přikládám i štítek motoru kde je cos - fí 0,8 - jak mám nastavit rozsahy na relé ( od menší než 0.8 a do vyšší než 0.8 ) a nebo jinak?

4 - proudový chránič je momentálně nastaven na 3.4 A - je to správně? - když počítám ze štítku horní hodnotu 1.5 KW a 50HZ

máte to někdo zapojené a jak to má být?

Zapojení jistícího relé

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slavek*
hodnocení

Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že nelze přiložit soubor pdf tak to nyní napravuji.

Zapojení jistícího relé #2

hodnocení

0x

Co jsem zatím viděl jistící relé účiníku, tak žádné nemělo silové kontakty. Vždy muselo blokovat cívku stykače. Ale možné je vše. Jaké máte konkrétně jistící relé účiníku?

slavek*
hodnocení

zatím žádné, ale hodlám pořídit toto.

smdledzarovky.cz/...

Respektive žádné jiné jsem zatím nenašel, jen toto od výrobce ELCO.

Že silové kontakty bude mít pouze stykač s tím počítám, a toto relé blokuje pouze cívku stykače, ale k čemu jsou tam svorky na obou stranách když dle manuálu je to zapojeno pouze z jedné strany?

V tom odkazu je " Dotaz na produkt". Tak není nic jednoduššího, než se zeptat. Ale jestli ti toto stačí: ceha-kdc.cz/...

Jsou to převážně spínací kontakty.

hodnocení

0x

Tady si stáhněte Katalogový list i Manuál a dozvíte se vše, zbytečné zdlouhavě vysvětlovat...máte tam i doporučené zapojení...a pokud pak nebude ještě něco jasné, jsme tady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]