Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. předělávali jsme vodárnu aby šla přes ochranu.. Při zapnutí ale nautila nenačerpává vodu... Problém je někde v elektrice...
Do vodárny do rozvaděče je natažený 5 x 2,5 kabel ... z něj jde do zásuvky 32A také 5x2,5... pak už ale pokračuje kabel 4 x 2,5 k nautile
mezi nautilou a násuvkou je ještě taková krabička, kterou mohu vypínat nautiluv případě např. zkratu by vyskočil čudlik, asi chránič
kde je as problém, popřípadě jak to udělat aby nautila šla .díky moc
ahoj sice ti nenapíšu co chceš vědět ale poradit mohu jediné zavolej elektrikáře který na místě uvidí co tam máte nabastleno vyhodnotí situaci a navrhne řešení protože z vašeho popisu mám kabel 5x2,5 pak nějakou krabičku s čudlikem a pak kabel 4x2,5 není nikdo schopen vyhodnotit co a jak máte můžete dát ještě foto popř schema jak máte zapojeno ale návštěvě elektrikáře se nevyhnete
Chápu...zkoušeli jsme přes prodlužku4x2,5 zapnout vysavač, nešlo to. Pokud jsme ho zapnuli bez prodlužky, vysavač šel. Vysavačodsávání má totiž krátký kabel, tak jsme museli pouzit prodlužku...Nakonec jsme ale vysavač poponesli a bez prodlužky fungoval...Problém je asi..že chránič v rozvodové skříni si nerozumí s kabelem 4x2,5
Zkoušli jsme také otočit drátyočí-li se nautila obráceně ale stejný výsledek...Nautila je skoro úplně nová...má natočeno stěží 2 pracovní hodiny.
Volal jsem také vodákovi...sdělil mi, že pokud se nautila točí několik minut obáceně, nemůže se rozbít..
než jsme vodárnu dali přes chránič, nautila normálně fungovala..
Já osobně se do větších akci nechci pouštět, ale já tam měl dnes elektrikáře...a ten si stím nevěděl rady...No, přišel do rozdělané práce, tak se mu nedivím.. Myslel jsem, že zde na něco přijdem
Jestli Nautilou myslíte ponorné vřetenové čerpadlo, tak ta se při nesprávném směru otáčení zničí do několika vteřin. Vydře se pryžový stator čerpadla.
Máte zle zapojenú elektriku. Nautila nepotrebuje nulák,ak ide na 3-fázi.Ten štvrtý drát je ochrana PE a ak máte doma spravený rozvod s prúdovým chráničom,tak PE sa už nesmie spojiť s nulákom N.Pokiaľ sem dáte foto,tak sa nájde rádca,čo s tým robí.Inak si radšej zavolajte elektrikára,čo tomu rozumie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.