Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jistící relé k domácí vodárně

Od: slavek* odpovědí: 3 změna:

Pokud použiju k domácí vodárně toto relé:

elektropen.cz/...

pokud ale na těchto stránkách kliknu na kontakt objeví se mě toto hlášení - co to znamená?

Geocode was not successful for the following reason: OVER_QUERY_LIMIT

nebo toto

bbelektro.cz/...

Je ještě nutné použít ochranu proti přetížení - staré R100 -

1 - dle mě již ho má v sobě.

2 - Dle mě je to jedno a to samé.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na obou odkazech je stejný výrobek, dokonce od stejného výrobce. Je to hlídací relé, které hlídá cos fí, souvisí s odlehčením motoru čerpadla, když běží naprázdno, bez vody; vypne v takovém případě obvod a zabrání poškození hlavně čerpadla...pro ochranu motoru potřebujete ještě nadproudovou ochranu, bývalé relé R100, nyní trochu jiné provedení, stejná funkce...

Třeba něco z toho, nebo přímo motorový spouštěč (vždy odpovídající hodnoty)

A ještě k té chybě

Doslovně: Geocode nebyl úspěšný z následujícího důvodu: OVER_QUERY_LIMIT
Asi příliš mnoho požadavků - query - překročen limit. Takže nevidíte na mapě sídlo firmy, ale to asi pro vás nebude až tak důležité...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]