Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém. Začali jsme topit. Jedná se o bytovku s vlastním kotlem. Vše topí tak jak má. Ovšem pouze v jednom pokoji, když otáčím termohlavicí a dostanu se na cca 3 stupěň tak v topení šíleně bouchá (na 100% je zdrojem termoventil, který se chová jako zbíječka), stačí s tím trochu hnout a je klid. Kde hledat problém? Děkuji
Jsem z chrudimi. Je to novostavba, tak to vyřeším v rámci reklamace, ale chci vědět o co jde, protože dnes se snaží každý oje*avat. Ted jsem znovu zkousel radiator. Prvni se ohreje vnejsi trubka. Hned na to se ohřeje spodni pravy roh radiatoru a pak to postupuje nahoru.
Kuzelka ve ventilu boucha porad stejne
Bohužel život mě naučil, že si nejdříve zjistím o co jde a jaká jsou řešení a pak teprve jdu za někým, kdo to bude řešit. Pak mám alespoň nějakou šanci, že problém bude vyřešený. Kdybych se nezeptal, tak by nad tím mohli mávnout rukou a nechat to tak jak to je..
Tu je náprava pomerne jednoduchá, firma tam namontuje namiesto súčasnej armatúry tzv. rohový krížový kus, ktorý prehodí prívod a spiatočku. Rozmery by inak mali sedieť. Vyrába to Heimeier, Meibes, Herz, ... armatúra stojí cca 1000 - 1500 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.