Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správný formulář k zapojení el.kotle?

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám správný formulář k zapojení elektrického kotle? cezdistribuce.cz/...

Jak správně vyplnit připojovaný el. spotřebič?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Formulář není ten pravý, je pro připojení vn, vvn; musíte hledat připojení "k distribuční soustavě z napěťové hladiny nn". Patrně potřebujete navýšit rezervovaný příkon nebo charakter odběru, přípojku asi máte a ten el. kotel jste prozatím nepoužívala..dejte alespoň trochu víc informací...správný je zde a odsud

doplněno 02.10.18 15:47:

I kdybyste v tiskopisu něco nevyplnila správně, ozvou se a budou řešit s vámi, alespoň mám prozatím takové zkušenosti, vždy se ozval technik (i když předem zaslali potvrzení o přijetí a řešení)...v mém případě se v drtivé většině jednalo o vypnutí a zajištění trafostanic (ale to nic nemění na jejich postupu vůči zákazníkovi)

hodnocení

Kotel mi budou teprve připojovat a tak potřebují navýšení příkonu,zda mi to ČEZ vůbec povolí.

Děkuji.

Tato žádost o připojení k distribuční soustavě na napěťové hladině nízkého napětí se předkládá, pokud chcete odebírat elektřinu v novém odběrném místě (nový trvalý odběr), změnit rezervovaný příkon (zvýšit hodnotu hlavního jističe před elektroměrem) nebo charakter odběru (např. změnit způsob vytápění objektu). Žádost slouží také pro krátkodobé připojení (např. pro účel stavby) v případech, kdy je trvalé připojení termínově vázáno na dokončení úpravy distribuční soustavy. Píše ČEZ...podtržení a kurzívu jsem zdůraznil, předpokládám váš případ...

Takže vyplnit výše uvedený tiskopis...nebo tuto interaktivní verzi, kde můžete přímo vyplnit, uložit a vytisknout a naskenované odeslat...

hodnocení

Ano, bude se měnit způsob vytápění.

hodnocení

Kdybych tomu rozuměla, ráda to vyplním,ale vůbec nevím,co tam napsat,asi tam raději zajedu.

Moc děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]