Dobrý den, na mém pozemku je sloup (starý, dřevěný,bez zřízeného věcného břemene) využívaný pro jedinou telekomunikační přípojku.Veškeré kabely v obci se před měsícem přepojily na nově osazené sloupy ČEZu. CETIN- správce telekom.sítě je ochoten přeložit přípojku na mé náklady v řádu desetitisíců...Mám nějakou šanci se sloupu zbavit?
Všechno jde, když se chce, ale ono se nechce. Když jsem podával oficiální žádost že chci zrušit dráty nad dvorem a dát sloupek k plotu, vyčíslili mi náklady na 38ooo plus projekt. A to šlo jen o to dát pojístkovou skříňku na sloup a stáhnout dolů dva metry kabelu. Zbytek jsem si realizoval sám ( výkop + kabel ). Pak tam šel elektrikář co mi dělala rekonstrukci v baráku s flaškou a najednou to stálo dva litry a uhrálo se to na havarijní stav střešní konzole a lepší přístupnost sloupku na hranici pozemku. On ale už nešel oficiální cestou přes Čez ale přímo k technikům údržby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.