Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace konvice na plyn

Od: wanesa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,jelikož nemám vůbec žádné zkušenosti s reklamacemi zboží,chci se poradit tady.Koupila jsemsi krásnou (vypadala kvalitní) konvici na plyn za 799Kč a myslelal jsem si,že ta už mě přežije.Používám jí málo cca 2x do týdne.No a najednou se mi udělala v půlce konvice dírka,takřka nebyla vidět a já se divila,proč mám pořád na sporáku vodu..?Vůbec nechápu, z čeho se ta dírka mohla udělat-konvice na první pohled vypadá stále jako nová.Jjen okolo té dírky se dělá rezavá skvrnka .Je to už přes rok,co jsem jí koupila ale když už mě stála tolik peněz,mám opravdu vztek,že nevydržela déle..Vypadá to na špatný výrobek,jinak si to nedovedu vysvětlit.Myslíte,že uspěji s reklamací po roce? Mám vůbec šanci?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

NOZ § 2165

(1) Kupující je oprávněn uplatnit právo z vady, která se vyskytne u spotřebního zboží v době dvaceti čtyř měsíců od převzetí.

Právo máte, zda uspějete nelze předjímat.

hodnocení

2x

Jestli jste konvici používala v souladu s Návodem k obsluze, pak reklamujte. Zda uspějete je už věc druhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]