Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na fasádě

Od: palenka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

máme cca 2 měsíce novou fasádu a máme na ní fleky viz fotografie. Fasáda je skoro bílá a fleky jsou takové narůžovělé.

Čím to může být? Děkuji.

Fleky na fasádě

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na té fotografii není vůbec nic vidět. Ale pokud nejste spokojeni, tak bych se já obrátila na tu firmu, která mi fasádu dělala a položila otázku jim, případně reklamovala.

palenka*
hodnocení

Ono se to špatně fotí, ale je to hrozně flekaté. Samozřejmě, že jsem to reklamoval. Jen mě zajímají skušenosti jiných s podobným problémem.

hodnocení

0x
To tam nebylo hned ze to resite po dvou mesicich.? Videl jsem hnede fleky v sedem marmolitu. Samozrejme dodavatel v zivote toto nevidel. Prvni pripad. Kecy prdy. Asi krpa pri michani smesi
palenka*
hodnocení

Víte, ze začátku to bylo jen lokálně (v pár místech). Říkal jsem si, že po vyschnutí to zmizí, ale nezmizelo. Při předání zapsáno do protokolu, dodavatel je ochoten řešit.

Jen sbírám informace, kdo měl podobný problém, co byla možná příčina a jak řešil.

Děkuji za Váš čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]