Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bicykl - kam vyhodit?

Od: rv* odpovědí: 10 změna:

Co se starým bicyklem? Berou to ve sběrném dvoře, nebo ve sběrných surovinách? Mám jich víc a nechce se mi je rozebírat na hliník, ocel, guma.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nafouknout kola a postavit někde na ulici, do večera je pryč. Možná jsem moc optimista, když píšu do večera.

jofa*

Přesně tak. Pokud to není nepojízdný vrak. Záleží na lokalitě. Někde stojí 3-5 dní, jindy je do večera pryč.

@jofa - já v první moment četl "je do včera pryč". Ale je asi pravda, že u nás se někdy krade i tou nadsvětelnou rychlostí

vejpuste*
hodnocení

2x

Moznosti je bazar, pokud je aspon trochu pouzitelne. Pokud je to veteran, utrhaji Vam ruce.

Sdilena kola obcas shani starsi kola, treba rekola.cz : "Máte staré kolo a chcete ho darovat Rekolům? Pište na daruj@rekola.cz nebo volejte 778 099 878. Děkujeme!"

Libor

berger*
hodnocení

0x

Zaslechl jsem v rádiu,existuje nějaký spolek,nadace... Sbírají stará kola v jakemkoliv stavu,opravují a lifrují do Afriky. Nevím,odkud jste,to v rádiu se týkalo snad Kroměříže.

Dobrý den. Ano, bylo to i v TV a je to zřejmě toto. Je tam i seznam sběrných míst.

kolaproafriku.cz/...

still10k*
hodnocení

0x

Stará kola jsou dnes v módě. Vyfoťte ho a dejte inzerát. Možná vás to překvapí :)

Pražáci jsou z nich úplně ulítlí, jeden ze sousedů taky jedno má, natřel si ho na oranžovo a lítá s tím po cyklosteskách *kolo*

hodnocení

0x

Odkud jste,že bych je od Vás odebral?

rv*
hodnocení

Přikládám foto. Jedná se o kola, na kterých už nejezdíme. Jsou neudržovaná, pár let jen zabírala místa v kůlně. Jsou za odvoz mezi Lysá nad Labem a Benátky nad Jizerou. Pokud má někdo zájem, pošlete kontakt na email StaraKola@post.cz

Bicykl - kam vyhodit?
still10k*

Zkuste je po jednom nasázet sem: darujizaodvoz.cz/...
Uvídíte jak rychle budou pryč :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]