Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díl na pekárnu Severin BM 3989

Od: imra* odpovědí: 2 změna:

Dostal jsem od dcery nepoužívanou domácí pekárnu Severin BM 3989, jednu z prvních pekáren prodávaných před dávnou dobou v řetezci LÍDL. Při první práci s ní mi doslova rozdrolil hnací řemínek hnětače. Pokoušel jsem se na webu najít k této pekárni nějaké povídání nebo planek, kde by byly uvedeny i technické data, zejména rozměry řemínku, ale marně. Nicméně jsem se dověděl, že hodně náhradních dílů se zde dá nahradit z domácí pekárny ETA 1149 Sympatic. Prosím není někomu známé, zda se to vztahuje i na řemínek k pohonu hnětače? Nebo nemá někdo technickou dokumentaci, ze které by se to dalo vyčíst?

Děkuji za odpovědi,

Kliment Imrich

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
m.ebay.ie/... Tady je asi za 200.- ale něco bude stát pošta
doplněno 02.10.18 17:11: Přehlédl jsem že je to v Americe. Tam by asi poštovné bylo dražší než řemen. Tady je v Evropě za 250kč a poštovné je 5€ . Pro případ že ta elektra v Hradci nedopadne. breadmakerbelts.info/...
beko.elektrahk.cz/...
S touhle elektrou mám dobré zkušenosti. Myslím že když jim napíšeš mail jestli mají řemínek nebo poradí kterým ho nahradit, tak ti určitě odepíšou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]