Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Betonová záplata dřevěné podlahy

Od: majkl81® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

porosil bych Vás o radu, jak nejlépe zarovnat část podlahy fiz foto. Také by mne zajímalo, z jakého důvodu se tato úprava v minulosti dělala. Tam kde je trubka topení to chápu, ale tu velkou část ne. Z fotek to nejde moc vidět, ale betonová část je zhruba od půlky ke zdi hodně vyboulená. Nevím, zda mám beton vymlátit pryč a vylít znovu ale lépe do roviny, kdy bych ještě zbrousil prohnuté hrany bočních prken jako na zbytku podlahy a až pak vylil betonem do roviny. Nebo pouze nějak zbrousit nebo osekat beton, tam kdy je to nejvíce vyboulené. V tom místě bude stůl, takže se potom chodit nebude, ale nechci to takto křivé nechat. Místnost je v podlaží a na podlahu přijde koberec.

Děkuji za rady co s tím

Michal

Betonová záplata dřevěné podlahy
Betonová záplata dřevěné podlahy #2
Betonová záplata dřevěné podlahy #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud je na stěně někde nad tou větší betonovou plochou vstup do komína (možná zazděný), tak tam možná v minulosti stála klasická (horká) kamna. Já bych beton vyboural jen v případě, že bych ho chtěl nahradit opět dřevem (prkna nebo deska) - jinak jen zbrousit a začistit. Zdravím!

hodnocení

0x

Tipujem nasledovny pribeh. Radiator tiekol, dosky aj s castou krajneho tramu odhnili. Novy tram nebol po ruke, miesacka ano. Dalsia moznost je, ze v tom mieste vedie komin, tram bolo potrebne odstranit a namiesto vymeny to dopadlo takto.

Pokial v tych miestach nie je nejaky problem, asi by som sa toho betonu zbavil a dorobil tam zaklop.

Ak budete natierat aj radiator, zvazil by som jeho prehodenie na nastenne konzoly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]