Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce ramínka

Od: salora* odpovědí: 6 změna:

neví tu někdo jak zredukovat nějakou redukcí vyústění z 10 cm vodovodní baterie se závitel 1/2 zoll aby šlo připevnit 3/4 zoll raménko? Opačně z velkého na malé se dá koupit ale nemohu najít opačný způsob,děkuji za podnětné reakce

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslite nieco taketo? tesneninyvlt.cz/...

salora*
hodnocení

Ano děkuji ,vypadá to že by to mohlo a mělo být vončo,vončo už ale není to další min. nákup až od 500,- a i tak pokud by to nějak prošlo ta s dobírkou kolem 220 ,- což se mi zdá opravdu dost přehnané a ujeté za kousek redukce které se jinak pohybují řádově kole 50,.Kč ne žebych na to neměl ale jsem člověk principu .

Asi to nakonec vidím tak že to nechám stočit kolegou na CNC soustruhu z nerezu či mosazi ,je totiž prapodivné jak jste to našel protože na googlu jsem zjistil pouze a jen tohoto jediného prodejce u nás.

Hladal som to cez Google Images. Vasa otazka ma zaujala. Pred tym som ani netusil, ze sa take nieco robi. Mne pridu ceny mosadznych fitiniek sialene obecne a u pochromovanych mi praska zilka. Tu este doplacate na to, ze to asi nie je vysokoobratkovy diel.

salora*
hodnocení

No nabídek vskutku málo ale tady jsem přece jen našel něco zajímavého a s dobrou cenou n icméně za 150,- kč dalších za dopravu a dobírku je to zase někde jinde ,sice je tato redukce určená jen jako redukce univerzálně ale pokud by u toho 3/4 závitu kde je hladký povrch pasoval a šel dovnigtř vsunout ten kohoutek co mám tak by to nemělo chybu.Už jsem jim tam psal uvidím co napíšou.

zajímavá a levná /...

hodnocení

0x

Jak jsem takhle čarovala. Nezapomeňte, že je mnoho výrobců a každý má jiný způsob, nevím jak to nazvat, jak se říká tomu, co je pod maticí, protikus k tomu, co je na vyústění. To, ten vnitřek, má každá značka jiné.

salora*
hodnocení

Hm no děkuji za reakci avyjádření nicméně mám zato že jsem se snad docela jasně vyjádřil jinými tedy ještě slovy, potřebuju spojit nově získanou pákovou 100 baterii/bez ramínka/ která má vývod 1/2 kterou bych chtěl propojit s výtokovým stávajícím ramínkem které mám k diospozici z dosluhující 150 baterie co má ovšem závit 3/4 .

Myslím že to už bude pro Vás jasně srozumitelné ale jak říkám problém je v tom že za takovou /malou/mini fitinku musíte zaplatit za dobírku a poštovné kolem 150,.což je mnohdy několikanásobně více než cena redukce.

Nevím proč pro menší věci nenabízejí možnost dodání nap. oproti převodu na ůčet a zaslání běžnou poštou v obálce apod.,trochu se přibližují ty zásilkovny ale i tam to není růžové.Asi tu stále platí malý zákazník žádný zákazník a když chce at platí jak mourovatý.Čili za dané situace už pak raději přemýšlím o koupi celeho 1/2 ramínka

Ramínko k vodovod/...

doplněno 25.09.18 11:13:

hm no tak to jsem opět zklamaný,materiál je plast jak mi právě napsal prodejce nj ono je to dané tím že si s tím eshopy nedělají vůbec vrásky na čelo a málokde píšou z jakého materiálu a s jakým závitem to je nicméně i z mosazi jsem /bohužel ne s mými rozměry závitů/ale podobného ražení za tuto cenu viděl v jiných nabídkách.

S ohledem na namáhání ramínka a častého otáčení to asi nebude vhodné,čili opět trefa vedle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]