Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v místě označeném šipkou nám při tekoucí vodě kape z kohoutku. Sundal jsem ramínko, ale zdá se mi, že těsnění nejde vyměnit. Je nějaká možnost opravy nebo musíme koupit novou baterii? Díky
Dobrý den, měnit celou baterii asi nemusíte. Já měl sice jinou, ale tento problém jsem vyřešil lepším dotažením té matice u ramínka a voda přestala kapat. Ovšem, je fakt, že s ramínkem šlo potom hýbat poměrně těžko. Zkuste vyčistit plochu těsnění a ramínka od nečistot, dotáhnout matici a jestli to nepomůže, tak tam přidat nějaké další těsnění (možná ho budete muset vyrobit z kousku ploché gumy sám). Zdravím!
Podívejte se pořádně, jestli není na ramínku nějaká malá prasklina. Nám se to stalo také a teprve po pořádné prohlídce jsem zjistila, že tam byla taková malá únavová prasklina a tou to teklo. Bylo to v tom závitě a nebylo to téměř vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.