Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Terasa na hurdiskový strop

Od: frgi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o názor na položení dlažby na terčích na terasu z ocelových nosníků I a hurdisek.

Chystám se položit dlažbu (40x40x4 = 15kg) s plastovými terči na terasu 250 cm x 500cm.

Je to celkem 60ks dlažby a váha 900kg.

Je konstrukce tohoto systému stropní konstrukce z roku cca 1990 vhodná na toto zatížení?

Děkuji za názor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

No to se musí spočítat. Já mám na takovém stropu třeba terasu s bazénem 10 tun.

frgi
hodnocení

Dekuji.
Tomu rozumim. Jde mi o zkusenost s timto typem stropu a pripadnem zatizeni.
Je tam i mnoho faktoru okolo a to kvalita provedeni, dodrzeni postupu a soucasny stav uvnitr konstrukce.
Bohuzel tyto faktory neznam.
Strop ma podhled a na terase je 2 roky stara izolace, takze odkryt tuto konstrukci je celkem nakladne a narocne.
Proto jsem uvedl informace ktere znam a verim, ze pri velmi dobrem stavu bude mit take nosnost nekolik tun.
Dekuji za reakci
matesj
Záleží co tam máš za traverzy a jakou tloušťku betonu s armaturou nebo bez?
Hurdeska ti drží jen beton před vytvrdnutím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]