Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikovat el.kotel

Od: speedman* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Potřebuji poradit,jestli někdo nevíte o jaký typ nebo kdo je
výrobce starého elektrického kotle s výkonem 7kw. Případně nějaký návod atd. Firmu co je uvedena na štítku "TOPEX" js nikde nenašel.

Identifikovat el.kotel
Identifikovat el.kotel #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Výrobní štítek někde na boku není?

Topex v Semilech byl sice přes plynové kotle - ale nevěděli by tam?

speedman*

Dobrý den.

Všude kde byla možnost se dostat štítek neni. Jediné co ještě vím je , že panel s ovládací elektronikou pochází od výrobce Hlinsko. Je mi jen záhadou ,že nikde nemohu nic o tomhle kotly zjistit.Jako by neexistoval.

hodnocení

0x

Topex, spol. s r.o., Tyršova 1554, 539 01 Hlinsko, 469 311 318, topex.hlinsko@worldonline.cz

ceskestavby.cz/...

speedman*

Moc děkuji za odkaz. Hned tam napíšu , jestli se ten kotel někdy u nich vyráběl. Pak zde napíšu jak jsem dopadl.

speedman*
hodnocení

0x

Tak na email i jiné co jsem našel na netu nic poslat nejde. Neexistují a na pár čísel co jsem také našel jsem se také nedovolal. Budu dál pátrat . Ještě že to není hlavní topidlo , ale slouží jen na občasné zatopení na jaře a na podzim. Jinak by v hlavní topné sezoně mrzli. A do nového kotle a tím pádem předělat i trubky topení se neuvažuje.Škoda .

Pokud teda někdo ze starších ročníku znáte tenhle typ , tak budu rád když mi poradíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]