Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Chtel bych znat vas nazor jestli je muj postup pri stavbe garaze 6x4m spravny nebo bych to mel udelat jinak. Obvodove steny mam hotove do vysky 2m z betonoveho plotu kdy v kazdem rohu mam sloupky z betonovych tvarovek 30x30 vylite betonem + roxory a na jedne strane uz zakoncene nahore zavitovou tyci pro lepsi ukotveni tramu. Strecha bude pultova a resim jestli mam udelat ted v tech 2m jakoby dreveny venec a cele to provazat po obvodu a sklon pro tu strechu udelat tak ze si tam postavim nejakou kozu z tramu a na to uz krovy. Nebo to muze byt tak jak jsem si to vymyslel a je to i na obrazku ze na jedne strane garaze pridam jeste po 2 tvarovkach, zabetonuju, pridam zavitovou tyc na kterou pritahnu tram a sklon strechy mam hotovy. Prijde mi to takove pevnejsi. Ostatni pozednicove tramky tak budou uchyceny k tomu betonovemu sloupku z tvarovek.
Chtel bych znat vas nazor jestli je muj postup pri stavbe garaze 6x4m spravny nebo bych to mel udelat jinak. Obvodove steny mam hotove do vysky 2m z betonoveho plotu kdy v kazdem rohu mam sloupky z betonovych tvarovek 30x30 vylite betonem + roxory a na jedne strane uz zakoncene nahore zavitovou tyci pro lepsi ukotveni tramu. Strecha bude pultova a resim jestli mam udelat ted v tech 2m jakoby dreveny venec a cele to provazat po obvodu a sklon pro tu strechu udelat tak ze si tam postavim nejakou kozu z tramu a na to uz krovy. Nebo to muze byt tak jak jsem si to vymyslel a je to i na obrazku ze na jedne strane garaze pridam jeste po 2 tvarovkach, zabetonuju, pridam zavitovou tyc na kterou pritahnu tram a sklon strechy mam hotovy. Prijde mi to takove pevnejsi. Ostatni pozednicove tramky tak budou uchyceny k tomu betonovemu sloupku z tvarovek.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
krtek66
0x
už to čtu po několikáté a stejně mi to nedává hlavu ani patu...normálně a jednoduše dokončete zdivo betonovým věncem, kdy jedna strana bude trochu ve výš než druhá. na to položte trámy, přikotvěte k betonovému věnci a na trámy bednění a na to folii...kraje oplechovat, aby voda netekla bokem...ze spod nabít OSB záklop nebo SDK desku..nevím jak moc luxusní garáž plánujete...klidně to může být přiznané
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]