Nejste přihlášen/a.
Mám malý byt a všude koberce. Už tři dny žhavím net a recenze a koukám, že snad neexistuje jediný, který je bez kritiky. Už jsem např. jeden vracela, protože koberec, zvedal a to je v recenzí u několika. Kdo to nezažil, neuvěří. Luxuji desítky let, ale to byl děs. Další zápory nekvalitní hubice, neohebný konec hubice, nutná častá výměna filtru, brzo porouchané navíjení a další.. Díky za radu.
To že zvedá koberec, je důkaz že dobře saje. Mám už asi 10let Miele, kupovala jsem ho za 4tis. Spokojená jsem velmi, ovšem má drahé sáčky, balení po 4kusech kolem 300Kč. Jenže sáček měním tak jednou za měsíc a tak si říkám, že to rodinný rozpočet ani nepozná.
Zdravím ,
máme doma taky všude koberce a vysáváme vysavačem Vorwerk , naši se kdysi nechali ukecat a koupili ho za šílené peníze na splátky , nicméně za ty léta co ho máme se nám ještě neporouchal a příslušenství není tak drahé pokud nakupujem neorigo. Za nový by jste se asi nedoplatila ale starší typy se prodávají stále i se zárukou například zde jde ten co máme doma. vysavace-sacky.cz/...
Teta má novější ale rozdíl je snad jen v designu a ve váze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.