Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhubit trávu v zámkové dlažbě?

Od: jezevec* odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni,

nemáte někdo zkušenost s tím, jak vyhubit trávu, která prorůstá na málo frekventovaných místech plochy vydlážděné zámkovou dlažbou? Něco, co by neudělalo na dlažbě fleky a spolehlivě vyhubilo ten neřád...

Díky moc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Víme, ale vím, že všechno je dočasné neb tam ulpí za dva měsíce další semínko a za další měsíc tam poroste nový plevel.

Oblíbená a eko je vřelá voda, plamen a pak už zbývá zřejmě jen chemie, která funguje dobře, spolehlivě, ale rozhodně to není levné a eko už vůbec ne.

Soli a podobným experimentům bych se vyhnul.

doplněno 13.09.18 09:34:

Jen bych doplnil, že v první kole plevel vytrhávám. Dost často jde i s kořeny. Co se urve bez nich nechám 14 dnů narůst a pak teprve používám chemii. Dost to snižuje její spotřebu. Stříkat každý prd mi přijde zbytečné.

jezevec*
hodnocení

Moc děkuju, EKo jako že neřeším a nějakou tu korunu rád investuju, pokud to bude fungovat... :-D

hodnocení

0x

Totální herbicid, jméno neuvedu, ale mám vyzkoušeno (kdysi ho dost propagoval Přemek Podlaha). Není jich zase tolik na trhu. Časem se ale nový plevel opět uchytí a akce se zopakuje. Ale dá se to uhlídat. Já používám rozprašovač např. od čističe oken. Když se plevel jednotlivě objeví, není problém stříknout. A dá se také koupit už v naředěné podobě.

Dělám to stejně, dokonce i když namíchaný přemrzne tak stále funguje stejně. Hádám, že myslíte "zaokrouhleno nahoru", když uz neuvádíte jméno. :-D Mám velice malou spotřebu, takže to moc neřeším.

clayman® - Yes

jezevec*
hodnocení

Oujééééé :-D Díky, chlapci! Jdu pro ten Rou**** :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]