Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KLIMATIZACE jakou cca pro 700m3 vzduchu

Od: fdfd odpovědí: 8 změna:

dobrý den, jakou klimatizaci do cca 25000 Kč to baráku? S jakou jste spokojený.Díky moc za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

ernie,

1* a *palec*

@milancukrar Zase mě nepřeceňuj. To stejda google po otázce na tři hesla klimatizace-výpočet-výkon :)

jasně, že to je od google OK, ale musí se vědět, co a jak se zeptat.

fdfd
hodnocení

dík za odkaz potřebuji tedy čerpadlo o výkonu 10KW ...Potřebuji tam dostat alespoň trubky...také o nějakém odkazu, kde prodávají trubky do ke klmatzacím? :)

hodnocení

0x

Jelikož teď řeším klimošku, domnívám se, že pro 700m3 Vám 25.000 nebude stačit.

Já budu mít systém SINCLAIR, do menšího prostoru a vyjde to na 75.000Kč.

hodnocení

0x

Mám do bytu 3+1 90m2 Sinclair. Mám slim provedení do 3 místností. Nikdy ale neklimatizujeme najednou ve všech, takže si myslím, že by mě byla klidně stačila i se slabším výkonem. Dala jsem před 10lety cca 60 000 i s montáží. Ale nedala bych jí ani za nic, jedna z nejlepších investic, které jsem kdy udělala pro svůj komfort.Zejména se s tále teplejšími léty.

hodnocení

0x
S takovými kritérii nelze radit neboť se vylučují. Celý domek uchladit za 25000 je utopie. Při výběru doporučuji se poohlížet po kvalitních jednotkách Toshiba Daikin a Mitsubishi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]