Nejste přihlášen/a.
Zdravím zde přítomné, mám venkovní starší betonové schody a chci na to nalepit mrazuvzdorným flexibilním lepidlem zámkovou dlažbu. Je to možné? Nerozhodí to mráz?
Díky za rady K.
Cca před 12-ti roky jsem nalepil flexibilním lepidlem zámkovou dlažbu ( 4cm) na schody u zadního vchodu (jsou pod stříškou) a z dvora na zahrádku, té nejsou chráněné( prší; sněží atd.) Spáry jsem zasypal křemičitým pískem a cementem cca 2:1, zametl smetáčkem a pomocí ručního rozprašovače mírně zvlhčil. Ani jeden ks se do dnešního dne neodlepil.
No, to asi není dobrý nápad, možná to přilepíš, ale spáry budou pořád pracovat. Pokud schody nevypadají dobře, nestálo by za úvahu nechat uříznout na míru např. žulové pláty, s protiskluzovám okrajem? Je to celistvé a když se to dobře v rohách utěsní vhodným tmelem, je to nezničitelné. Dělal to můj zeťák a je to parádní. Schody jsou obložené i ze předu, přesah horní desky 1cm.
No, to asi není dobrý nápad, možná to přilepíš, ale spáry budou pořád pracovat. A co si budeme povídat, estetika nic moc. Pokud schody nevypadají dobře, nestálo by za úvahu nechat uříznout na míru např. žulové pláty, s protiskluzovým okrajem? Je to celistvé a když se to dobře v rohách utěsní vhodným tmelem, je to nezničitelné. Dělal to můj zeťák a je to parádní. Schody jsou obložené i ze předu, přesah horní desky 1cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.