Nejste přihlášen/a.
Netušíte prosím, zda by tento druh (na barvě nezáleží) látky šel sehnat někde levněji než na tomto webu?
Klidně Indie/Čína, cokoliv levněji než v ČR.
Předem díky...
Zdravím. Sama jsem už také hledala v cizině látky, ale nakonec to vyjde mnoem dráž, než tady. Jde totiž drahé doručení balíku. A co bylo také dost divné, ani ty látky nebyly vůbec levné. Já hledala na AliExpress a i jinde a vůbec se to nevyplatí. A jelikož mám adresu i do Francie, na obchod s látkami, který jsem kdysi velmi dobře znala a byla jsem u nich stálou zákaznicí, tak když jsem se s nimi spojila, tak to také ztroskotalo na ceně doručení. Ta byla skoro vyšší, než ty látky. Takže jsem od toho upustila a hledám u nás, i když tady jsou ceny látek hodně přemrštěné, v zhledem ke kvalitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.