Nejste přihlášen/a.
Zdravím, když obložím wc do výšky cca 1,6m ( v tét výšce mi začíná sešimení stropu) a teď mám zdi v perlince a od 1,6m štuk, vznikne mi asi 1cm rozdíl na přechodu štuk-obklad. Jak se v tomto případě osadí obložka?
Mate nasledovne moznosti
1) Osadite najprv oblozku (predpoklada vyrovnanie steny pod oblozkou v celej vyske), potom ju obalite do igelitu a nalepite obklad vedla nej. Sparu medzi oblozkou a obkladom zatmelite silikonom - podobne ako sparu v napojeni podlahy na stenu.
2) oblozku osadite zarovno s obkladom a sparu hore zatmelite, pripadne nechate tak. U dyhovanych obloziek sa naskyta moznost tam vlepit listu - riesit pred finalnym osadenim oblozky
3) Obklad dat na celu vysku
4) Niektore oblozky maju zo strany priliehajucej k boku steny "jazycek", ktory by bolo mozne pripadne odrezat / odbrusit. Nie som si vsak isty, ci ziskate dostatocnu hlbku. Pozor na poskodenie povrchovej upravy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.