Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda-přepis smlouvy-dešťovka,co se vyplati?

Od: sirko odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

v domku budu přepisovat smlouvu na vodu - původně psané na babičku, nyní jsem nový majitel já. na zákaznickém servisu kam jdu zítra sepsat novou smlouvu se mi paní ptala, kam mám svedenou deštovku. zda do veřejné kanalizace nebo trativodem

ovlivní tato informace nějak výši stočného?

díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zatím by tato "informace" nic ovlivnit neměla FO za dešťové vody nyní neplatí. Jak tomu bude v budoucnu..těžko říct.

Jestli uvedete pravdu, nebo budete lhát je na Vás. Na druhou stranu, pravda se dá lehce zjistit (pokud to tedy někdo bude chtít zjišťovat).

hodnocení

0x
Jsou tlaky na to, že za destovku svedenou do kanálu by se mělo platit. Taky se řeší to, jak to bude vypadat u těch, kteří využili dotace na akci dešťovka, jestli bude dodatečná montáž dalších meřičů nebo zda se to bude řešit pausalem pro všechny,tzv daň z deště. Vodárny se prostě brání, že musí vyčistit daleko víc vody. No prostě tohle nedotahli do konce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]