Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to může stát?

Od: pets* odpovědí: 8 změna:

Vysvětlí mi někdo, jakým způsobem by mohlo dojít k tomuto úkazu? tento rám je mezi dvěma okny, pravé se otevírá, levé by šlo maximálně tak vysadit, nemá ani kliku na otevírání. Provázek vede z opačné strany okna, tzn. z levého kraje záclony. Vítr občas vcucává záclony ven, to je jasné, ale jak by se to sakra dostalo rámem zase zpátky do místnosti? Kdyby se to zašmodrchalo někde venku, tak to pochopím... V pokoji jsem jenom já a při odchodu ho vždy zamykám, nikdo jiný do něj nechodí. Sice mi poslední dobou v předsíni podezřele praská skříň, ale u nás se snad nedějí takové věci jako v Americe, aby nám tu někdo bydlel, aniž bychom o tom věděli. :D Ještě mě napadla i taková ptákovina, jestli jsem to neudělala já ze spaní (občas bývám náměsíčná), ale 1) tam nedosáhnu, 2) proboha JAK? :D Nicméně mám z toho dost nepříjemný pocit, takže bych uvítala nějaké logické vysvětlení, prosím. :)

Jak se to může stát?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A jste si jistá, že to levé okno se neotevírá? Koukněte se na rám okna, zda tam není taková plochá kovová páčka ( je to vidět pouze když pravé křídlo je otevřeno). Měla jsem něco podobného na starym baráku, na jednom křídle byla klika a otvírání druhého vlastně schované v rámu. Protože pokud nic takového nemáte, tak musíte mít to okno špatně vsazeno. Do bytu by vám neustále táhlo, ten provázek se tam nějak dostat musel, tak tam musí být mezera.

hodnocení

1x

Já bych se na vyndavání okna vykašlala - když si to tam nacpali, ať si to taky vrátí *smich*

A nejmenujte je - nemají to rádi a škodí tím víc ;)

pets*
hodnocení

Teď jedu na tři dny pryč, tak jim nechám vzkaz a uvidíme, co tu bude, až se vrátím. :D Já je jmenovat můžu, jsme kámoši. :D Jen jsem myslela, že zůstali tam, odkud jsem se sem přistěhovala. :D

@pets - Jen jsem myslela, že zůstali tam, odkud jsem se sem přistěhovala.
Vy nemáte "démonky"- vy musíte mít plivníka :-D

Plivníci tedy patřili k bytostem vázaným na domácnost. Nešlo však o příslušnost ke konkrétní lokalitě, ale k lidem; při změně bydliště se plivník stěhoval se svou "rodinou". Pokud se jej někdo pokoušel tímto způsobem odstranit, kýženého efektu se nejspíše nedočkal.

slovane.cz/...

pets*
Taky možnost. :D Nevadili by mi, kdyby občas zlobili, aspoň není nuda. Ale ať si to po sobě taky napraví. :D

kluzo*
hodnocení

1x

Jak píše paní předemnou, měly by tam být takové ploché páčky, které se dají vysunout k sobě, bývají dvě (nahoře a dole). Máme to takhle v práci. Viz fotky. Systém, ale může být malinko jiný, ale ještě jsem neviděl vsazená neotevíratelná okna...

Jak se to může stát? #2
Jak se to může stát? #3

sebod*
hodnocení

0x

Šotek domácí *smich*. Mně zase schovává ponožky :-D. Ale vážně : udělal to vítr. Silný vítr ;)

pets*
hodnocení

Mně taky schovávali mí démonní kluci ponožky (tím stylem, že si večer chystám oblečení, ale ráno je na hromádce jen jedna ponožka). A zavírali mi v noci notebook. (Náměsíčnost, no.) Ale on ten provázek nejde ani vytáhnout, to okno se bude muset nějak odendat, takže o větru dost pochybuju. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]