Nejste přihlášen/a.
Dokáže mi tu nějaký zedník či stavař odhadnout cenu terasy?
Plocha 6x4m, cca 20cm vyhloubeny prostor. Nechci ztracené bednění, ale hrazení ze dřeva. Plus kari sítě a vše co k tomu patří vč práce.
Od betonárky cca 10km.
Cenu samotného materiálu resp betonu si spočítat dokážu, ale to ostatní netuším.
Děkuji
2x
Dobrý den, jestli tomu dobře rozumím, tak to bude vyhloubený prostor, kde bude bednění a do něho si necháte přivézt "tekutý" beton. Nejste si schopen něco udělat sám? Výkop, bednění ani položení kari sítě? Pokud ano, tak Vás práce nebude stát nic - jenom tam přivezou beton a ten se srovná do roviny sám. Myslím, že žádná vyloženě odborná práce na tom není, tak možná nikoho nepotřebujete. Zdravím!
P.S. JInak platí snad stále poučka - 1/3 ceny je za materiál a 2/3 ceny jsou od práce (firmou, nikoliv sousedem).
Pokud to v budoucnu někomu pomůže tak už znám řešení.
Měl jsem jednu nabídku za 43tis, druhou za 35tis a přitom materiál vychází na zlomek této ceny. Včera jsem se domluvil s firmou, která mi dělá i něco jiného a znám tedy její reference a cenu stanovili na 450kč/m2 pochozí terasy tj 10cm betonu. Prostor je připravený a tak žádné další náklady nebudou než hrazení, štěrk, kari sítě a beton.
Rázem jsem na ceně cca 11tis bez DPH a to mi to dělá jinak dražší firma. ![]()
tohle je v rámci odbornosti dost obecná cena, která většinou nic neřekne...je tam mnoho faktorů...aneb mezi investory a rozpočtáři amatéry velice oblíbená položka... D+M xxxyyyy vč zzzz vč. zzz ... 1komplet ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.