Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jestli tomu dobře rozumím, tak to bude vyhloubený prostor, kde bude bednění a do něho si necháte přivézt "tekutý" beton. Nejste si schopen něco udělat sám? Výkop, bednění ani položení kari sítě? Pokud ano, tak Vás práce nebude stát nic - jenom tam přivezou beton a ten se srovná do roviny sám. Myslím, že žádná vyloženě odborná práce na tom není, tak možná nikoho nepotřebujete. Zdravím!
P.S. JInak platí snad stále poučka - 1/3 ceny je za materiál a 2/3 ceny jsou od práce (firmou, nikoliv sousedem).
Pokud to v budoucnu někomu pomůže tak už znám řešení.
Měl jsem jednu nabídku za 43tis, druhou za 35tis a přitom materiál vychází na zlomek této ceny. Včera jsem se domluvil s firmou, která mi dělá i něco jiného a znám tedy její reference a cenu stanovili na 450kč/m2 pochozí terasy tj 10cm betonu. Prostor je připravený a tak žádné další náklady nebudou než hrazení, štěrk, kari sítě a beton.
Rázem jsem na ceně cca 11tis bez DPH a to mi to dělá jinak dražší firma.
tohle je v rámci odbornosti dost obecná cena, která většinou nic neřekne...je tam mnoho faktorů...aneb mezi investory a rozpočtáři amatéry velice oblíbená položka... D+M xxxyyyy vč zzzz vč. zzz ... 1komplet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.