Nejste přihlášen/a.
Je to tenhle systém, ale zrovna tento mop nekupovat, je to přesně ten krumpl, co nic nevydrží a rozláme se když trochu zatlačíte. V Globusu mají mop se stejným systémem ždímání, ovšem je bytelný. Fakt ho mám už několik let a vždy měním jen houbu tak 1-2x do roka. Vyždímáno je během vteřitnky, bez ohýbání zad a máchání rukou ve špinavé vodě.
Používám několik let tento: shop.vileda.cz/...
Jenom nevím, proč je u něj napsané, že je to novinka. Novinkou je ale to, že dříve fakt stál cca 800-900 Kč. A přesvědčila jsem o jeho kvalitách docela dost lidí, i paní uklízečku v práci. Náhrada do mopu se dá koupit na akci třeba v Tescu do 200 Kč. Občas ji sundám a hodím do pračky, jinak na nic než na tu tyč nesáhnu. Za mě
Ještě nedávno jsem všechny mopy odmítala. Vždy jsem klekla na kolena a vytírala ručně. Teď jsem málo pohyblivá a doma se objevilo mopio
Nemohu si to vynachválit a trochu lituji, že jsem to nepoužívala už dávno. Před vytíráním vždy zametám podlahu smetákem. Samozřejmě většinou nějaký drobek nebo psí chlup na podlaze zůstane. Nepozoruji, že by se tyto nečistoty zachytávaly na střapcích mopu. Do kbelíku doporučuji spíše méně vody. S přidaným ždímadlem je kbelík nevyvážený, při nadzvednutí by se mohla část vody vylít na podlahu.
Mnoho mopů bezvadně funguje, ale je pak problém udržet je čisté a také nechat je vyschnout, aby se nezapařily a nesmrděly. Mám třásňový se šlapacím košem na ždímání a proto tohle píšu. Zvolila bych tento typ mopu alza.cz/... kdy jde hadr sundat a vyprat.
Mám ho pár dní a použila jsem ho 2x. Tak jsem zvědavá, dle toho, co píší ostatní. Víc vody mi ale nevadí (a nebo ten můj ždíme líp?). Mně se líbil, protože je malý, mám hodně členitou podlahu a s běžným mopem udělám po bytě 2 čáry tvořící tak 3% podlahy a jinam se nedostanu... zatím se zdá, že špatně usychá, ani po dni nebyl suchý (a to je otočený vzhůru nohama, neleží na zemi), ale ještě vyzkouším ten náhradní bavlněný "hadr"...
Dobrý den,
Já několik let používám od Leifheit, ale tento model už asi není v nabídce. Na mopu je čudlík, který nohou zmáčknu, ta plocha se složí, strčím jí do plastového ždímadla na kýbli a rotací se vyždíme, před tím dle libosti vymáchám v kýbli. Mám ho podle mne 5 let a jediné, co se mi povedlo zničit je násada. A to proto, že dříve v setu dávali násady skládací a ona se mi v jednom spoji nalomila. Bohužel se nedá vyměnit za obyčejnou násadu, musí být od nich, protože pak nefunguje rotující ždímání. Píši vám to proto, abyste náhodou nekoupila jako já variantu se skládací násadou.
Pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.