Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smouhy na kuchyňských dvirkach

Od: yvon* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, máme novou kuchyňskou linku, dvířka jsou ořechové hnědé barvy imitace dřeva, materiál máme drevotrisku-lamino matné. Prosím o radu, jak udržovat tento materiál. V navodu je čistit jarovou vodou, ale když to tak udělám, pořád jsou na povrchu vidět smouhy a stopy po vodě. Už dva dny to lestim a výsledek žádný, chemii se bojím použít. Moc díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neřeba se bát chemie - chemickým vlivům lamino vcelku slušně odolává. Čemu však neodolá, je právě ten CIF - to je v podstatě tekutá brusná pasta a v žádném případě to nepoužívejte na žádný nábytek !

Na oživení vzhledu a sjednocení je velmi dobrý prostředek OPTI.

zbozi.cz/...

To neradím jen tak, používá se to často i na hotelový, a podobně namáhaný nábytek .

111®

ten doporučený CIF není pasta, ale tekutý šampon dm.cz/...

111®
hodnocení

1x

zkuste to přetří lihem, nebo CIF sprej, nebo na okna

hodnocení

0x

Měla jsem stejný problém. Koupila jsem čistič na kuchyně Larrin s nanotechnoligií. 4erná láhev, cca 45 kč v Hrušce. Líbí se mi to moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]