Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,zajímalo by mne,jestli drží skoba -či háček na trubku- na záconu na zatepleném balkonu.Sice máme tam držáky na šňůry,,ale nevím,jestli je to nastřelené,,nebo to nemusí být tímto způsobem děkuji
Jasně že to drží, je to ale potřeba upevnit do betonu. Provrtá se to douhým vrtákem, pak použít kotvu (v tomhle případě by mohla stačit 6mm, při zatížení ale hrozí ohnutí v polystyrenu proto bych dal větší, 10mm je jistota) u které se dá šroub nahradit závitovkou, zašroubovat závitovku vhodné délky do kotvy, natlouct do díry, navléknout takové množství matic většího průměru až poslední bude pár mm povrchem omítky, a přesto to utáhnout.
Tak to jsem bezradná,,jedná se mi jen o hliníkové duté tyčky ,,,,To nestačí skobka -háček na hmoždinky do toho stropu?
Pre ľahšie veci sa používa toto: vruty-fischer.cz/...
Tu je postup:
Samozrejme vy si miesto skrutky do hmoždinky dáte háčik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.