Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kudy vede elektřina

Od: jaaa* odpovědí: 9 změna:

1) Řeším takový problém. Mám el. zasuvku a pod tuto zásuvku asi 20cm potřebuji přibýt zásuvku pro internet. Jak mám ale vědět kudy vede ta elektřina od té zásuvky ať mě to nekopne a nezničím si tim elektřinu?

Vím, že ono to jde nějak do pravého uhlu vrchem, ale tento barák je pěkně starý a ta elektrika je udělaná kdo ví jak.

2) Potřebuji tam hodit adsl telefonní přípojku. Při pořizování adsl mi domu přišel technik namontovat telefonní přípojku. Jenže on tu zásuvku tam jen přilepil nějakou oboustrannou lepicí páskou a ono to nějak nedrží (asi je ta zeď nějaká křivá nebo co.)

Myslíte, že můžu tu zásuvku tam přidělat jen hřebíkama přibitýma do zdi? Ono by to asi držet mělo ale nebudou ty hřebíky nějak rušit nebo to nějak vadit tomu internetu.

Jedná se o telefonní přípojku pro ADSL.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

1x

Řemeslo braň se! *modla*

jaaa*
hodnocení

Jak jste to myslel?

hodnocení

0x

Když zásuvku rozděláš, uvidíš, kudy k ní vedou dráty. (Pravděpodobně zespodu) Podle toho pak můžeš přidělat zásuvku na internet. Místo hřebíků raději použij hmoždinky a vruty.

jaaa*
hodnocení

Ty hřebíky by tomu nějak vadily?

Ono já totiž nevlastním vrtačku tak bych tam raději hodil ty hřebíky :D

11.11.09 14:09

přilepit!

Ne, nevadí. Záleží na tom, z čeho zeď je aby se ten hřebík neuvolnil.

hodnocení

0x

Nevím zdali nechcete jen přilepit zásuvku, nebo jí opravdu "zatlouci" do zdi

Přilepit stačí kousek kvalitní oboustranky (ale kde vzít asi 5 cm) , tekuté hřebíky..

jaaa*
hodnocení

"tekuté hřebíky..."

O co konkrétně se jedná? Myslíte že by to drželo.

Zkoušel jsem tam dát jinou oboustrannou pásku, ale nedrží to. Asi ta zeď je nějaká křivá, jelikož ono je to u okna a jak nám dělali okna tak ta zeď není asi rovná...

jabraka*
hodnocení

0x

Když ta krabička,co v ní je zásuvka na ADSL,nedrží tou oboustrannou lepenkou,přilep to silikonovým tmelem.Stačí v rozích jen pecky,a několik hodin to něčím přitlač.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]