Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Můj psí miláček mi pomočil marmoleum v době mé nepřítomností a po utření zůstala nehezká bílá skvrna. Chtěla jsem zeptat, zda někdo nezná nějakou solidní firmu z Moravskoslezkého kraje, která by mi toto marmoleum opravila. Popřípadě, zda se toto dá opravit svépomoci a jak.
Moc děkuji za radu.
Dobrý den, ta skvrna je (bohužel) do povrchu močí "vyžraná" a obávám se, že s tím mnoho neuděláte. Navíc, jestli máte doma stále toho pejska, tak můžete další skvrny ještě očekávat. Uvidíme, jestli má někdo řešení, ale dokud je doma pejsek, tak bych to nechal být - je to "daň" za psího kamaráda a chovatel by měl ztráty na majetku předpokládat a strpět. Zdravím!
Marmoleum je krytina,s výrazně pórovitou strukturou.Pro zvýšení povrchové kvality seobvykle lakuje PUR lakem.Zkusil bych poškozené místo jemným smirkem,.nebo lépe brusnou síťkou č.100 přečistita přelakovat. clou.cz/...
JABRAKA
Svépomocí to asi neopravíte...měla by to umět opravit "skoro každá"podlahářská firma; třeba vyříznutím poškozeného místa a nahrazení novým dílem...třeba geometrického tvaru...záleží, jaké marmoleum máte, zda v metráži a jednobarevné nebo třeba ve tvaru " kostek" ...podle toho zvolit způsob opravy...něco tady... více o opravách..možná i chemicky, bez vyříznutí...a firmy z MS kraje? těch je...ale z celého kraje...spokojen jsem byl s touto firmou..ale jak daleko je to k vám?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.