Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Záda přestávají sloužit a na zámkovce stále nafoukaný binec. Našel jsem zametací stroj Karcher S650. Máte s ním nebo s jiným zkušenosti?
Máme ho na hale a nemůžu říct, že by mě nějak vyhovoval. Ano, zametá to. Jenže jen tehdy, když to má rychlost. Takže v praxi se za tím honíte jako pes za čubou a zameteno je jen na delší rovině. V koutech rozích a pod, prostě všude, kde musíte zpomalit, to jen zvíří prach. Takže daleko praktičtější je vzít vysavač - ať už průmyslový, nebo starý, podlahový s poctivým výkonným motorem. Doma používám na dvůr a průchod Eta 7400, je už asi 30 let starý, ale právě na podobný věci je to nezmar, pak jen vyklepu plátěný pytlík a jede se dál.
Já mám od jiné firmy, tedy za 4500,- ale má větší sběrný koš. Jsem s tím nadmíru spokojená, ale že by to bylo úplně bez námahy, to není. I když je tam větší ten koš, tak se na můj vkus hodně rychle naplní, takže práce se zametáním není, ale věčně se shýbám ke koši a běhám s ním na kompost. Tedy my bydlíme u lesa, takže tam je pořád naváto jehličí a listí...
můj dojem je,že Karcher žije vychytrale jen ze své značky.A to značně nestoudně předraženě.Na trhu je hodně srovnatelných výrobků stejné kvality a za mnohem menší cenu.Např.tlakové myčky jiné značky jsou kolikrát kvalitnější i levnější.Když kolikrát vidím,co za aušusy a za jaké nestoudné ceny Karcher prodává,tak jen vrtím hlavou a nechápu jejich drzost to za tu cenu prodávat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.