Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to plíseň?

Od: martina® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

s bytem jsem dostala přidělenou i komoru mimo byt. Na bílé stěně byly vytvořené bílé šupinky, které opadávají. Jedná se o nějaký druh plísně? Ctela jsem vybílit, mám nejdřív použít nějakou impregnaci? V komoře, která zjevně nebyla dlouho používaná, jsem nezaznamenala ani žádný zápach( plesnivý, nebo zatuchlý)

Díky Martina

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vypadá to na sanitr,ten se tvoří na vlhkých zdech.

modrastrecha.cz/...

hodnocení

Velice děkuji, našla jsem si obrázky a naprosto jste to trefil. *palec* A při tom komora vůbec nepůsobila, jako vlhká. Je

ště jednou dík a zařídím se podle toho -)

Přeji krásnou neděli -)

Jen upozorňuji, že nejde o sanytr jako KNO3, ale jiné soli. Jen se tomu tak lidově a chybně říká.

hodnocení

Děkuji, přiznám se, že takto dalece jsem nad tím neuvažovala :) Zběžně jsem si pročetla článek a protože jsem v podnájmu, jen vybílím,aby to bylo alespoň trošku vzhlednější, budu větrat a na zimu umístím pohlcovač vlhkosti. Budu doufat, že postup alespoň zpomalím :)

Děkuji Vám *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]