Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr na Devoskyt

Od: raulig* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Mám natažený a zbroušený Devoskyt a prosím o radu ,jakým nátěrem jej opatřit ,aby přestal být prašný.děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, jak to má vypadat. Já jsem Devoskyt použil pro zhotovení "linkrusty" na chodbě. Natřel jsem ho penetrací na savé podklady, pak běžnou základovkou (pragoprimer) a vrchní nátěr běžnou syntetikou. Pro pouhé zabránění prašnosti by asi stačilo několik vrstev penetrace.

raulig*
hodnocení

dobře zkusím penetraci děkuji moc.jedná se pouze o podklad na který se bude lepit kovový předmět

dejf*
hodnocení

Devoskyt se nepenetruje! je to mlatý vápenec a ten nesnese vlhkost .pouze se natírá barvou.Penetrace vám ho vyžere.Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma devoskyt

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]